Valg til 15. september 2020 kl. 19.00 i Sognegården.

Sådan stiller du op til Menighedsrådsvalg 2020 VALGFORSAMLING 15. september 2020 kl. 19.00 i Sognegården. På valgforsamlingen afholdes valget til menighedsrådet. Opstilling og valg af kandidater foregår på mødet. Kandidater præsenterer sig, der er mulighed for debat og der gennemføres en skriftlig afstemning om de opstillede kandidater. Resultatet af afstemningen afgør, hvem der er valgt til menighedsrådet.   Referat menighedsmøde d. 19. juli. Link findes nedenfor.

Sådan stiller du op til Menighedsrådsvalg 2020.

Læs eller print folder her

Kirkeministeriets cirkulære læs eller print her

I år skal der være valg til menighedsråd, og det er første gang, at den nye valgform finder anvendelse.

Den nye valglov trådte i kraft den 1. januar 2020. Du kan orientere dig i den nye valglov samt fire nye cirkulærer, som ligeledes er trådt i kraft i januar 2020 på følgende:

19. juli Referat menighedsmøde til print