Seneste opdateringer gældende fra 18. maj

7 corona-retningslinjer, du skal huske i kirken Fra den 18. maj må folkekirken igen åbne kirker, sognegårde, menighedshuse og andre lokaler for offentligheden. Her er de nye retningslinjer, du som deltager skal være opmærksom på.     Læs de officielle retningslinier her: www.folkekirken.dk/aktuelt/nyheder/7-corona-retningslinjer-du-skal-huske-i-kirken?

Tilpassede retningslinjerne for vores Kirker... for 1. fase af åbningen af kirkerne .

Ifølge de nye beregningsregler kan der deltage 34 personer i Avnsø Kirke og 36 i Viskinge Kirke til gudstjenester, dåb, bryllup, konfirmation indtil videre.

Læs gældende regler for Viskinge Kirke og Avnsø Kirke

Det er varslet, at forsamlingsforbuddet hæves til 30-50 personer efter 8. juni. Vi må afventer om lempelsen også omfatter kirkerne.

Vi ses Kr. Himmelfartsdag i Avnsø Kirke kl. 10.30 - med afstand og god håndhygiejne og et minimum af sange.

Højmesse på søndag kl. 10.30 - i Viskinge Kirke - så dem, der ikke måtte være plads til i Avnsø Kirke på torsdag, får en mulighed her.