Viskinge beboerforening og Menighedsrådet afholder Fastelavn d. 23. feb. kl. 13.30

Fastelavnsgudstjeneste d. 23. februar for børn og voksne i Viskinge Kirke kl 13.30 efter Gudstjenesten går vi til den gl. skole hvor der er tøndeslagning.

Efter tøndeslagning er der kåring af kattekonge og kattedronning. Der er 4 aldersgrupper : 0 til 5 år, 6 til 12 år, 13 til 17 år og 1 gruppe for 18 + som også kan slå katten af tønden.

Alle er velkommen til at komme udklædt, børn som voksen :-)ing samt kåring af bedste udklædning i alle grupper.

Fastelavnsbolle og sodavand/juice til alle deltager pris 25 kr.

Der vil være mulighed for at købe kaffe / sodavand / Juice samt fastelavnsboller.

GRATIS at komme og kigge på

Vi ser frem til en sjov og hyggelig dag og håber at se rigtig mange børn og voksne til tøndeslagning.