Tirsdag den 3.september fra 19 til 21 tager vi fat på en ny og farverig Gospelsæson.

Organist og Korleder Tinna Christiansen

Organist og Korleder Tina Christiansen

Kære alle interesserede. Er du fyldt 14 år og vild med at synge er du mere end velkommen. Gospelkor er gratis Der er ingen optagelseskrav, men dog er det væsentligt, at du er villig til at lære og modtage alt hvad der kommer med åbent sind:

”Jeg lægger stor vægt på at vi i fællesskab fremmer glæden ved at synge sammen. Min mission er at vi alle forlader sognegården syngende i vilden sky. Fyldt med livsglæde, sprudlende af energi og parate til at tage fat på en krævende og travl uge”, siger Tina Christiansen, som til dagligt fungerer som organist ved Viskinge og Avnsø kirker. Gospelkor er gratis, og der vil være en kaffepause undervejs, hvor vi har mulighed for at omgås hinanden og vende verdenssituationen. Gospel finder sted i Viskinge kirkes sognegård, med Tina Christiansen som korleder.”