Du er her: 

Maleriudstilling i Sognegård i 2019

Udstilling af billeder af Suzanne Baadsgaard åbner i Viskinge-Avnsø Sognegård. Åbnings-reception Hellig-Tre-kongers dag, søndag den 6.januar kl. 14.30.

Søndag d. 6.januar 2019 – Hellig-tre-kongers dag – åbner Viskinge-Avnsø Sognegård på ny op for en udstilling af kunst af en lokal kunstner.

 

Denne gang bliver udstillingen med billeder malet af Suzanne Baadsgaard, som vil være kendt af mange – dels fordi hun er vokset op i Kalundborg området (og endnu bor her) – dels gennem hendes ansættelse som beskæftigelsesvejleder på bla. Enggården i Ubby.

 

Suzanne Baadsgaard fortæller selv:

 

”Tegning har altid haft min store interesse - lige så længe jeg kan huske, har jeg tegnet. Så efter endt studentereksamen søgte jeg ind på Kunsthåndværkerskolen i København. Efter en fire-dages optagelsesprøve var jeg så heldig at blive optaget. En kreativ verden åbnede sig, befolket med andre tegnende, malende og skabende ligesindede. I 1980 var de fire års uddannelse færdiggjort, og jeg forsøgte derefter at finde beskæftigelse indenfor faget. Jeg tegnede bl.a. til ugebladet Femina og blev rentegner for Margit Brandt.

Siden 1987 har jeg arbejdet som beskæftigelsesvejleder i Kalundborg Kommune. Mine arbejdsopgaver består i at sætte beboere og pensionister i gang med diverse kreative håndarbejder samt arrangere div. fælles tiltag som f.eks. sang, højtlæsning, stolegymnastik osv.

I min fritid dyrker jeg alle mulige kreative fag, og siden 2002 har jeg forsøgt mig med maleriet, som tydeligt bærer præg af, at jeg er tegner. Det er min store glæde at arbejde på at skabe balance, dybde, form, farve og lys/skyggevirkninger , og jeg holder meget af at fordybe mig i detaljen.”

 

 

Del dette: