Lys-andagt i Viskinge Kirke lørdag d. 30. november kl. 16.00 og fakkeloptog til Centertorvet i Svebølle

24.11.2016

Lørdag den 30. november kommer ”Fredslyset” til Viskinge Kirke kl. 16.00. Her holdes en lysandagt, hvor adventen og julen synges ind.Herefter bæres lyset i tændte fakler af spejderne og andre interesserede til Svebølle hvor vi er er med til at tænde juletræet på Centertorvet kl. 17.Igen i år kommer Ruds Vedby Garden, sponseret af Svebølle spejderne, og underholder.Svebølle SuperBrugs vil være vært ved gløgg og æbleskiver.   Øvrige sponsorer er: Vognmand Max Sørensen, kørsel og kran til opsætning af træet. Poul Jensen har sponsoreret juletræet, Åvangen stiller køkken til rådighed og Tulles blomster leverer strøm til juletræet.