Skal du være mini-konfirmand?

Siden 2006 har Viskinge-Aunsø menighedsråd lavet tilbud om "mini-konfirmand" til børn, der går i 3. klasse. Det vil fra 2018/19 blive flyttet til 4.klasse, men børn, der går i  3.klasse i 2018-19 vil ikke af den grund blive "snydt" - men herom senere.

"Mini-konfirmand" vil være et forløb af 10-12 uger, hvor børnene bliver undervist på en hyg­gelig måde, så de får noget ud af det samtidig med, at de har det rart.

Det vil foregå efter skoletid i Viskinge Kirke og Sognegård, Kirkebakken 1B, Viskinge.

Det hele drejer sig selvfølgelig om, at børnene lærer lidt nærmere om det med Gud og kirken – og om, hvem Jesus egentlig er, så børnene får et lille indblik i den kristne tro..

Man behøver ikke at være døbt for at være mini-konfirmand. Man skal bare gå i 4. klasse og have lyst til at komme og lære noget om kirke og kristendom J

Det er heller ikke et krav at have været mini-konfirmand for senere at blive konfirmeret - men det skader ikke…J

For yderligere oplysninger kontakt Sognepræst Sanne B. Kristensen på sbk@km.dk eller 59 29 30 60